Maksu- ja toimituskulut

Maksu

Kyväksymme seuraavat maksukortit: Visa, Mastercard ja American Express.

Toimitus*

Toimitamme tuotteitamme Suomeen, EU-maihin ja Norjaan. 

Toimitusaika Hinta
Suomi noutopiste 2 - 5 5,00€
Suomi kotiinkuljetus 2 - 5 11,60€
EU 3-7 15,00€

Sesongin ja alennusten aikana toimitusajat voivat olla pidempiä.

Jos sinulla on maksuun ja toimitukseen liittyviä kysymyksiä, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen info@kncollection.fi. 

Tietoa toimituksesta

Asiakas voi valita mikäli haluaa lähetyksen kotiosoitteeseen vai noutopisteeseen.

Miten voin seurata lähetystä?

Kun tuote on pakattu, saat lähetysvahvistuksen sähköpostilla. Viesti sisältää linkin josta voit seurata lähetystä. Otathan huomioon että tilauksen seurannan aktivoinnissa voi kestää. 

Toimittamattomat lähetykset 

Jos emme pysty toimittamaan tilausta valitsemallasi tavalla, tuote lähetetään takaisin varastoomme.

Rahan palautus

https://stripe.com/docs/refunds

Palautus

Lue lisää palautusehdoistamme  täältä.

* Toimitus

Kaikki tilaukset toimitetaan kuljetuspalvelumme kautta.

Tavoitteemme on että kaikki tilaukset toimitetaan määritetyn ajan kuluessa ja maksun vahvistuttua. Kaikki toimitukset ovat riippuvaisia varastosisällön mukaan. Tilaus toimitetaan annettuun osoitteeseen.

Yritämme toimittaa tuotteet toimitusajassa, mutta emme ota vastuuta myöhästyneistä toimituksista jotka johtuvat kuljetuspalveluksen toiminnasta, ja joihin me emme voi vaikuttaa.

Ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen  info@kncollection.fi mahdollisimman pian jos tilauksenne ei ole saapunut toimitusajassa.

Yritämme toimittaa tilukset toimitusosoitteeseen joka on määritelty tilauksen yhteydessä. Jos tuote/tuotteet palautetaan meille toimittamattomana väärän osoitteen tai siksi että asiakas ei ole ottanut yhteyttä kuljetuspalveluun tai tuotetta ei ole noudettu noutopisteestä, palautamme asiakkaalle tuotteesta maksetun hinnan josta on vähennetty palautuksesta kertyneet toimitus-ja käsittelykulut. 

Jos tuote on palautettu varastollemme meistä riippumattomasta syystä, tästä koituu asiakkaalle lisäkuluja. Jos tilauksen yhteydessä meille on ilmoitettu väärä osoite, ja joudumme lähettämään tuotteen uuteen osoitteeseen, joudumme veloittamaan asiakasta palvelusta koituvista kuluista.

Jos lähettämämme tuotteet ovat viallisia tai vahingoittuneet, tai olemme toimittaneet asiakkaalle tuotteet väärissä määrissä, pyydämme ottamaan yhteyttä 7 päivän sisällä osoitteeseen info@kncollection.fi.  

Vastuu

Jos lähettämämme tuotteet eivät vastaa asiakkaan tilaamia tuotteita, ne ovat viallisia tai tuotteita on toimitettu väärä määrä, KN Collection ei ota asiasta vastuuta ellei asiakas ota meihin yhteyttä 7 päivän kuluessa tuotteen toimituksesta.

Jos tuotteet eivät saavu toimitusosoitteeseen nettisivuillamme mainitussa toimitusajassa, KN Collection ei ota vastuuta ellei asiakas ota meihin yhteyttä 14 päivän sisällä tuotteen toimituksesta.

KN Collection ei ota vastuuta tuotteen toimituksesta johtuneista epäsuorista menetyksistä, kuluista tai vahingoista, vaikka asiakas olisi meihin yhteydessä. Sitoudumme maksamaan vain ja ainoastaan palautetun tuotteen/tuotteiden hinnan. 

Asiakkaan tulee lukea ja noudattaa kaikkia asiayhteydeen liittyviä säännöstöjä ja lakeja. 

KN Collectionin toiminnasta riippumattomat tilanteet

Jorretuote OY – KN Collection ei ole vastuussa toimittamattomista tuotteista tai toimituksen myöhästymisestä tai meistä riippumattomista syistä viottuneista tai vahingoittuneista tuotteista.

Jos sinulla on kysyttävää maksusta tai toimituksesta, laita sähköpostia osoitteeseen

info@kncollection.fi.