Miksi teemme tämän/miksi olemme mukana?

KN Kati Niemellä, me uskomme vahvasti ettei yrityksen pitäisi vaikuttaa negatiivisesti ympäristöön. Koska toimimme muotimaailmassa, tiedämme myös ettei tämä ole helppo tehtävä. Tekstiiliteollisuus ei ole kovin hyväksi ilmastollemme, vaatien oman veronsa maapalloltamme. Joten haluamme nyt omalta osaltamme pyrkiä tekemään jotain positiivista maapallolle ja otamme siihen mukaan myös asiakkaamme. Tästä syystä istutamme yhden puun jokaista myytyä tuotetta kohden, joka myymme nettikaupassamme. Täten voimme kaikki yhdessä aloittaa uudelleen metsittämään maapalloa! 

Mikä on Tree-Nation?

Toimimme yhteistyössä Tree-Nationin kanssa. Tree-Nation on organisaatio, joka on omistautunut taistelemaan ilmastonmuutosta vastaan ja uudelleen metsittämään maailman. Tree-Nation johtaa puiden istutus projekteja ympäri maailmaa. Heidän pääasiallinen toimintansa on keskittynyt trooppiselle alueelle, koska puut kasvavat siellä nopeammin ja siten sitovat hiilidioksidia nopeammin - ja toivomme että olet samaa mieltä kanssamme, että meillä on kiire saada muutos aikaiseksi! Toinen syy miksi Tree-Nation on valinnut kohteekseen trooppiset alueet, on se että erityisesti nämä alueet kärsivät rankoista metsähakkuista jonka ansiosta 85 % luontomme monimuotoisuudesta on uhattuna, monen lajin ollessa lähellä sukupuuttoon kuolemista. Me haluamme auttaa heitä muuttamaan tilanteen. Tree-Nation on tehnyt puiden istuttamisen erittäin helpoksi ja käyttäjä-ystävälliseksi, niin että yhä useampi ihminen voi vaikuttaa ja uudelleen metsittää maapallon. Neljä pää-projektia Nicaraguassa, Colombiassa, Nigerissä ja Madagascarilla, yli 110 000 ihmistä ja 1000 yritystä mukana, uskomme vahvasti että Tree-Nation organisaation toiminnalla on maailmanlaajuinen vaikutus.

Miten homma toimii?

Kun olet tehnyt tilauksen nettikauppaamme, saat ensin tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Hieman myöhemmin saat erillisen sähköpostin Tree-Nationilta, jonka aihe on ”KN Kati Niemi offered you a tree on Tree-Nation” -jos et saa tällaista sähköpostiisi tunnin sisällä, tarkista roskapostikansiosi tai muut mahdolliset kansiot. Avaa tuo saapunut sähköposti pääsäksesi Tree-Nationin nettisivustolle, jossa voit virtuaalisesti istuttaa oman puun KN Kati Niemi metsään. Kun olet istuttanut puun, voit tarkatella lisätietoja oikeasta puusta: puun tarkat tiedot, sen sijainnista ja linkin puun istutus todistukseen. Toivomme että olet yhtä innoissasi aloitteestamme kuin mitä me olemme! Uskomme tämän olevan tärkeä askel minimoidaksemme niitä vahinkoja ja erityisesti hiilijalanjälkeä jonka tämän päivän tuotantometodit aiheuttavat. Heti kun olet tehnyt ensimmäisen ostoksesi, voimme aloittaa uudelleen metsittämään maapalloa - tehdään muutos – yhdessä!